Jobba, bo och utvecklas i en unik miljö
– Kom med i vårt team!

Jakobstad 06-7813500

fornamn.efternamn@botniary.fi
Stationsvägen 1, 68600 Jakobstad

Öppettider:

mån-fre: 8-16

Karleby 010-5676850

fornamn.efternamn@botniary.fi
Långbrogatan 1-3 D 1:a vån, 67100 Karleby

Öppettider:

mån-tor: 8-16 fre: 8-14

Jobba, bo och utvecklas i en unik miljö
– Kom med i vårt team!

Just nu rekryterar vi…

Företagsläkare / specialistläkare inom företagshälsovården,
allmänläkare / specialistläkare inom allmän medicin samt företagshälsovårdare/hälsovårdare

Kontakta oss

Ny FöretagskundAllmän frågaSöker tjänst

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vårt mångsidiga arbetsteam är en kraftresurs

Vår bransch är händelserik och företagshälsovårdens innehåll utvecklas och diversifieras hela tiden. Botnia Företagshälsovård är en bred men ändå lämpligt stor organisation. Det innebär att du hos oss kan påverka utvecklingen i en helt annan utsträckning än på stora företag, samtidigt som du fokusera på ditt eget specialområde.

Den tvåspråkiga gemenskapen berikar arbetsvardagen men det finns också många i vår personal som enbart jobbar på det ena av våra två inhemska språk. Vi trivs otroligt bra tillsammans. Nu har du också möjlighet att bli en del av detta inspirerande och framåtsträvande team. Sök jobb hos oss.

Livskvalitet och balans

I Jakobstad väntar en unik arbets- och levnadsmiljö. Ingen trängsel, inga köer, inga långa pendlingstider från en plats till en annan. Vid arbetsdagens slut ligger joggingleden bara ett stenkast bort. Som motvikt till arbetet kan du njuta av både den vackra havsnära naturen och staden såväl som av det intressanta utbudet fritidssysselsättningar. Kulturutbudet är brett och av hög kvalitet.

I den här staden kan du enkelt kombinera ett betydelsefullt arbete med en meningsfull fritid. Förbättra din livskvalitet och sök jobb hos oss – du kommer själv att märka att det finns mycket mer att upptäcka här.

Kom för att utveckla och utvecklas

Hos Botnia Företagshälsovård är du en del av ett multiprofessionellt team. Du har möjlighet att utveckla arbetet, sätta din egen prägel på det och utveckla ditt yrkeskunnande. Vårt viktigaste mål är en välmående anställd i ett välmående företag. Det är viktigt eftersom att din arbetsinsats också har stor inverkan på stadens och närområdenas välbefinnande samt på lokala företags framgång.

Arbetet ger också utmärkta förutsättningar för att anpassa innehållet i ditt arbete och stöder på samma gång din personliga professionella utveckling. Om det här är sådant som motiverar dig, sök jobb hos oss – och du kommer att bli positivt överraskad.

Vill du växa med oss?

Välkommen att lämna in en ansökan!