Lediga tjänster

Jobba, bo och utvecklas i en unik miljö
– kom med i vårt team!

Jakobstad

06-781 3500

fornamn.efternamn@botniary.fi
Stationsvägen 1, 68600 Jakobstad

Öppettider:

mån–tors: 8–16, fre: 8–14

Karleby

06-781 3500

fornamn.efternamn@botniary.fi
Långbrogatan 1–3 D, 1 våningen, 67100 Karleby

Öppettider:

mån–tors: 8–16, fre: 8–14

Vi söker nu:

Botnia Företagshälsovård är en kundägd förening som erbjuder företagshälsovård. Vi har enheter både i Karleby och i Jakobstad.
Vi söker nu en företagsläkare till vårt arbetsteam.

För mer information om positionen, kontakta Riitta Huhtala på riitta.huhtala@botniary.fi.

Kontakta oss

  Allmän frågaNy företagskund

  Om du är intresserad av företagshälsovården och dess tjänster, vänligen fyll i följande uppgifter i blanketten:

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  Vårt mångsidiga team är en tillgång

  Företagshälsovården är en bransch i ständig förändring. Arbetet utvecklas och blir hela tiden mer mångsidigt. Botnia Företagshälsovård är en bred, men samtidigt lagom stor organisation. Det gör att du på ett helt annat sätt än i en stor organisation kan påverka utvecklingen, men samtidigt fokusera på ditt eget specialkunnande. Hos oss och för oss är varje arbetsuppgift och varje medarbetare lika viktig.

  Vår tvåspråkiga gemenskap sätter guldkant på vardagen, men bland personalen finns också anställda som arbetar enbart på ett av de inhemska språken. Vi trivs väldigt bra tillsammans, och nu har också du chansen att bli del av vårt inspirerande och ambitiösa team. Sök jobb hos oss!

  Livskvalitet och balans

  Jakobstad och Karleby erbjuder en unik miljö med tanke på både boende och jobb. Det finns ingen trängsel, inga bilköer och du slipper pendla från ett ställe till ett annat. När arbetsdagen är slut finns flera motionsspår som väntar på dig bara ett stenkast bort. Som motvikt till jobbet kan du njuta av den vackra havsnära naturen och stadens stora utbud av intressanta fritidssysselsättningar. Dessutom är kulturutbudet både brett och av hög kvalitet.

  Hos oss kan du enkelt kombinera ett betydelsefullt arbete med en meningsfull fritid. Vi erbjuder distansarbete eftersom vi respekterar arbetstagarens frihet att kunna styra över sin egen kalender. Frihet för med sig ansvar, och vi bär ansvar för det vi gör för oss själva och för samhället.

  Kom med och både utveckla och utvecklas

  På Botnia Företagshälsovård jobbar du som en del av ett mångprofessionellt team. Du får utveckla ditt arbete, göra ett eget avtryck och utveckla ditt professionella kunnande. Vårt främsta mål är välmående arbetstagare i välmående företag. Därför har det arbete du gör en avgörande betydelse för välbefinnandet i regionen och framgången hos lokala företag.

  Dessutom erbjuder vi dig en utmärkt grund för att anpassa innehållet som ditt arbete består av samtidigt som vi stöder din personliga yrkesmässiga utveckling. Låter det inspirerande? Sök jobb hos oss! Du kommer garanterat att bli positivt överraskad.