Hur gör du?

Välkommen till din lokala företagshälsovård! Som en del av vår gemenskap får du vara med och påverka företagshälsovården, samt nätverka med andra företag om du så önskar.

Jakobstad

06-781 3500

fornamn.efternamn@botniary.fi
Stationsvägen 1, 68600 Jakobstad

Öppettider:

mån–tors: 8–16, fre: 8–14

Karleby

06-781 3500

fornamn.efternamn@botniary.fi
Långbrogatan 1–3 D, 1 våningen, 67100 Karleby

Öppettider:

mån–tors: 8–16, fre: 8–14

Kontakta oss

  Allmän frågaNy företagskund

  Om du är intresserad av företagshälsovården och dess tjänster, vänligen fyll i följande uppgifter i blanketten:

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  För nya företagskunder

  Nya företagskunder ansluter sig också som medlemmar till Botnia Företagshälsovård rf. Medlemsavgiften är en engångsavgift på 100 €. Alla medlemsföretag bjuds in till våra årliga höst- och vårmöten.

  Vår verksamhet bygger på ett avtal och en verksamhetsplan som görs upp tillsammans med företagskunden. Enligt dessa förbinder vi oss att betjäna och ta hand om både företagskunden och dess anställda. Alla våra avtal gäller tills vidare, även om verksamhetsplanen görs upp för en bestämd tid.

  Varje företagskund har en egen företagshälsovårdare som ansvarar för den praktiska verksamheten tillsammans med andra experter inom företagshälsovården. Företaget levererar och upprätthåller en aktuell lista över arbetstagarna genom att antingen förmedla den till sin egen hälsovårdare eller hålla den uppdaterad via Extranet-tjänsten.

  Välkommen till din lokala företagshälsovård!

  Arbetsolycksfall

  De tjänster som vi erbjuder våra kunder har som mål att upprätthålla personalens arbetsförmåga och en trygg arbetsmiljö som förebygger olycksfall i arbetet. Dessa tjänster omfattar bland annat arbetsplatsutredningar, riskbedömningar på arbetsplatsen och expertis inom beredskapsplanering.

  Kom ihåg att informera din arbetsgivare om olycksfall i arbetet. Arbetsolycksfall ska anmälas till försäkringsbolaget inom 10 dagar. Kontakta din lokala akutmottagning om du råkar ut för en olycka på arbetet eller fritiden. Om du har frågor kring återgång till arbete eller bedömning av din arbetsförmåga efter ett olycksfall är du välkommen att ta kontakt med företagshälsovården vardagar kl. 8–16.

  Ring 112 om du råkar ut för allvarliga olycksfall på jobbet eller fritiden.

  Ring 112 om du råkar ut för allvarliga olycksfall på jobbet eller fritiden.

  Vaccinationer

  Du kan kontakta din egen företagshälsovårdare när det gäller arbetsrelaterade vaccinationer. Observera att du behöver ta kontakt med din företagshälsovårdare i god tid före din arbetsresa eller arbetskommendering för att säkerställa att vaccinet finns tillgängligt när du behöver det.

  När det gäller influensavaccin tar vi kontakt i början på hösten för att kartlägga behovet av vaccin inför den kommande vintersäsongen.

  E-recept och e-arkiv

  Vi använder e-recept, och förnyade recept kan hämtas från apoteket senast följande dag. Kom ihåg att vara ute i god tid när du behöver förnya dina mediciner.

  Vi använder oss även av e-arkivet, där du kan ta del av vår dokumentation genom att logga in på Mina Kanta-sidorna. Kom ihåg att göra en fullmakt på Mina Kanta så att våra uppgifter kan förvaras där. Du kan också ge ditt samtycke i samband med ett besök hos oss. Personalen i receptionen hjälper gärna till!