Hur gör du?

Behöver du hjälp med att hitta en företagshälsovårdsaktör? Ta kontakt med din lokala leverantör, Botnia Företagshälsovård.

Jakobstad 06-7813500

fornamn.efternamn@botniary.fi
Stationsvägen 1, 68600 Jakobstad

Öppettider:

mån-fre: 8-16

Karleby 010-5676850

fornamn.efternamn@botniary.fi
Långbrogatan 1-3 D 1:a vån, 67100 Karleby

Öppettider:

mån-tor: 8-16 fre: 8-14

Kontakta oss

Ny FöretagskundAllmän frågaSöker tjänst

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

För nya företagskunder

Vi betjänar våra företagskunder och deras personal med hjälp av ett mångprofessionellt teamarbete samt en servicemodell som ökar personalens resurser, förmåga att hantera krävande livssituationer och stöder arbetsförmågan. Varje företagskund har en egen företagshälsovårdare med ansvar för den praktiska verksamheten tillsammans med övriga sakkunniga i företagshälsovården.

Vår verksamhet baserar sig på ett avtal och en verksamhetsplan uppgjort tillsammans med företagskunden. Vi förbinder oss till att betjäna och ta hand om både företagskunden och dess anställda i enlighet med dessa.

Välkommen till en företashälsovårdsaktör med lokalkännedom!

Arbetsolycksfall

Vi erbjuder våra kunder tjänster vars syfte är att upprätthålla personalens arbetsförmåga och en trygg arbetsmiljö för att förebygga arbetsolycksfall. De här tjänsterna omfattar bland annat arbetsplatsbesök, riskkartläggning på arbetsplatsen och sakkunskap vid planering av I-hjälpberedskap.
Kom ihåg att informera din arbetsgivare om olycksfallet. Arbetsolycksfall ska meddelas till försäkringsbolag inom 10 dagar. Vid händelse av arbets- eller fritidsolycksfall, ta i första hand kontakt med din lokala akutmottagning. Vid frågor gällande återgång till arbete och bedömning av arbetsförmågan efter ett olycksfall, är du välkommen att ta kontakt med företagshälsovården alla vardagar kl. 8-16.
Vid allvarliga arbetsolycksfall ring 112.

Vaccinationer

När det gäller arbetsrelaterade vaccinationer ta kontakt med din egen företagshälsovårdare. Kom ihåg att vid arbetsresor eller längre kommenderingar vara i kontakt med din företagshälsovårdare i god tid för att säkerställa tillgång till vaccin i tid.

När det gäller influensavaccin är vi i kontakt i början av hösten för att kontrollera behovet av vaccin för den kommande vintern.

eRecept och E-arkiv

Vi använder eRecept och förnyade recept kan avhämtas från apoteket senast följande dag. Kom ihåg att vara ut i god tid när det gäller förnyande av mediciner.

E-arkivet är i bruk och ger möjlighet för dig att läsa vår dokumentation genom att logga in på Mina Kanta-sidor. Kom ihåg att ge ditt samtycke till att våra uppgifter kommer in på dina Kanta-sidor eller ge ditt samtycke i samband med ditt besök hos oss. Mottagningspersonalen hjälper dig gärna.