Työskentele, asu ja kehity ainutlaatuisessa ympäristössä
– Tule mukaan tiimiimme!

Pietarsaari 06-7813510

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Asematie 1, 68600 Pietarsaari

Aukioloajat :

ma-to: 8-16, pe 8-14

Kokkola 06-7813510

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Pitkänsillankatu 1-3 D (1 krs.), 67100 Kokkola

Aukioloajat:

ma-to: 8-16 pe: 8-14

Työskentele, asu ja kehity ainutlaatuisessa ympäristössä
– Tule mukaan tiimiimme!

Nyt haemme…

Haemme lääkäriä / erikoislääkäriä työterveyshuoltoon, yleislääketieteen lääkäriä / erikoislääkäriä ja työterveyshoitajaa / terveydenhoitajaa

Ota yhteyttä

Uusi yritysasiakasYleinen kysymysHaen työpaikkaa

Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laaja työyhteisömme on voimavara

Meidän alallamme tapahtuu koko ajan ja työterveyshuollon sisältö kehittyy ja monipuolistuu. Pietarsaaren Työterveyshuolto on laaja mutta silti sopivan kokoinen organisaatio. Se tarkoittaa, että meillä pääset vaikuttamaan kehitykseen aivan eri tavalla kuin suurissa konserneissa, mutta pystyt kuitenkin keskittymään omaan erikoisalaasi.

Kaksikielinen työyhteisö tuo työpäiviin oman rikkautensa, mutta meillä on paljon henkilökuntaa, jotka työskentelevät vain yhdellä kotimaisella kielellä. Me viihdymme loistavasti yhdessä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi inspiroivaa ja kehittyvää tiimiä. Hae töihin meille.

Elämänlaatua ja tasapainoa

Pietarsaaressa sinua odottaa ainutlaatuinen työ- ja asuinympäristö. Ei ruuhkia, ei jonoja, ei pitkiä siirtymiä paikasta toiseen. Työpäivän jälkeen lenkkipolut ovat vain kivenheiton päässä. Työn vastapainoksi pääset nauttimaan kauniista merellisestä luonnosta sekä kaupungin monipuolisesta ja kiinnostavasta vapaa-ajan tarjonnasta. Kulttuuritarjonta on laadukas ja laaja.

Tässä kaupungissa yhdistät helposti merkityksellisen työn ja mielekkään vapaa-ajan. Paranna elämänlaatuasi ja hae meille töihin – ja totea itse, että täältä löytyy vielä paljon enemmän.

Tule kehittämään ja kehittymään

Pietarsaaren Työterveyshuollossa työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Pääset kehittämään työtä, antamaan siihen oman, vahvan kädenjälkesi ja kehittämään omaa ammattitaitoasi. Tärkein tavoitteemme on hyvinvoiva työntekijä hyvinvoivassa yrityksessä. Siksi työlläsi on myös vahva merkitys kaupungin ja lähiseudun hyvinvoinnille ja paikallisten yritysten onnistumiselle.

Tämä työtehtävä tarjoaa lisäksi erinomaiset puitteet muokata oman työn sisältöä ja tukee samalla henkilökohtaista ammatillista kehitystäsi. Kun nämä asiat motivoivat sinua, hae meille töihin – ja yllätyt positiivisesti.

Haluatko kasvaa kanssamme?

Tervetuloa jättämään hakemuksesi