Avoimet työpaikat

Työskentele, asu ja kehity ainutlaatuisessa ympäristössä
– Tule mukaan tiimiimme!

Pietarsaari

06-781 3500

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Asematie 1, 68600 Pietarsaari

Aukioloajat:

ma-to: 8–16, pe 8–14

Kokkola

06-781 3500

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Pitkänsillankatu 1–3 D 1. kerros, 67100 Kokkola

Aukioloajat:

ma-to 8–16, pe 8-14

Haemme nyt:

Botnia Työterveys on asiakkaiden omistama työterveyshuoltoa tarjoava yhdistys. Meillä on toimipaikat Kokkolassa ja Pietarsaaressa.
Tällä hetkellä haetaan työterveyslääkäriä.

Lisätietoja Riitta Huhtala, riitta.huhtala@botniary.fi.

Ota yhteyttä

  Yleinen kysymysUusi yritysasiakas

  Jos olet kiinnostunut työterveyshuollon palveluistamme, kirjoitathan lomakkeeseen seuraavat tiedot:

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Laaja työyhteisömme on voimavara

  Työterveydessä tapahtuu koko ajan ja työn sisältö kehittyy ja monipuolistuu. Botnia Työterveys on laaja, mutta silti sopivan kokoinen organisaatio. Se tarkoittaa, että meillä pääset vaikuttamaan kehitykseen aivan eri tavalla kuin suurissa konserneissa, mutta pystyt kuitenkin keskittymään omaan erikoisalaasi. Meille ja meillä jokainen työtehtävä ja työntekijä on tärkeä.

  Kaksikielinen työyhteisö tuo työpäiviin oman rikkautensa, mutta meillä on paljon henkilökuntaa, jotka työskentelevät vain yhdellä kotimaisella kielellä. Me viihdymme loistavasti yhdessä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi inspiroivaa ja kehittyvää tiimiä. Hae töihin meille!

  Elämänlaatua ja tasapainoa

  Kokkolan ja Pietarsaaren alueella sinua odottaa ainutlaatuinen työ- ja asuinympäristö. Ei ruuhkia, ei jonoja, ei pitkiä siirtymiä paikasta toiseen. Työpäivän jälkeen lenkkipolut ovat vain kivenheiton päässä. Työn vastapainoksi pääset nauttimaan kauniista merellisestä luonnosta sekä kaupunkien monipuolisesta ja kiinnostavasta vapaa-ajan tarjonnasta. Kulttuuritarjonta on laadukas ja laaja.

  Meillä yhdistät helposti merkityksellisen työn ja mielekkään vapaa-ajan. Meillä on myös mahdollisuus etätyöhön ja oman kalenterin hallinnointi on yksi tärkeä vapaus työntekijälle, jota haluamme kunnioittaa. Vapaus tuo vastuuta ja meillä on vastuu omasta ja yhteisömme tekemisestä.

  Tule kehittämään ja kehittymään

  Botnia Työterveydessä työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Pääset kehittämään työtä, antamaan siihen oman, vahvan kädenjälkesi ja kehittämään omaa ammattitaitoasi. Tärkein tavoitteemme on hyvinvoiva työntekijä hyvinvoivassa yrityksessä. Siksi työlläsi on myös vahva merkitys lähiseudun hyvinvoinnille ja paikallisten yritysten onnistumiselle.

  Työpaikkamme tarjoaa lisäksi erinomaiset puitteet muokata oman työn sisältöä ja tukee henkilökohtaista ammatillista kehitystäsi. Jos nämä asiat motivoivat sinua, hae meille töihin – yllätyt positiivisesti.