Työskentele, asu ja kehity ainutlaatuisessa ympäristössä
– Tule mukaan tiimiimme!

Pietarsaari 06-7813510

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Asematie 1, 68600 Pietarsaari

Aukioloajat :

ma-to: 8-16, pe 8-14

Kokkola 06-7813510

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Pitkänsillankatu 1-3 D (1 krs.), 67100 Kokkola

Aukioloajat:

ma-to: 8-16 pe: 8-14

Työskentele, asu ja kehity ainutlaatuisessa ympäristössä
– Tule mukaan tiimiimme!

Nyt haemme…

 

Botnia Työterveys Ry hakee työterveyshuollon erikoislääkäriä ja yleislääkäriä vakituiseen työsuhteeseen.

Botnia Työterveys on asiakkaiden omistama työterveyshuoltoa tarjoava yhdistys. Meillä on toimipaikat Kokkolassa ja Pietarsaaressa. Botnia työterveys syntyi, kun syksyllä 2019 Keski-Pohjanmaan Työterveys ry ja Pietarsaareen Työterveys ry yhdistyivät.

Työterveyden alalla tapahtuu jatkuvasti. Meillä on menossa useita kehitysprojekteja, joissa henkilökuntamme on vahvasti osallisena. Botnia Työterveys ry on laaja, mutta silti sopivan kokoinen organisaatio. Se tarkoittaa, että meillä pääset vaikuttamaan kehitykseen aivan eri tavalla kuin suurissa konserneissa, mutta pystyt kuitenkin keskittymään omaan erikoisalaasi.

Katsomme eduksesi kokemuksen työterveyshuollosta. Arvostamme sitoutumista sekä kykyä toimia vastuullisena lääkäriä asiakasyrityksillemme.
Kaksikielinen työyhteisö tuo työpäiviin oman rikkautensa, mutta meillä on paljon henkilökuntaa, jotka työskentelevät vain yhdellä kotimaisella kielellä. Me viihdymme loistavasti yhdessä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi inspiroivaa ja kehittyvää tiimiämme. Vahvuutemme on paikallisuus, me tunnemme alueen ja sen yritykset ja haluamme tarjota heille parasta työterveyshuoltoa. Hae töihin meille!

 

Yhteystiedot:

Lisätietoja antavat johtaja työterveyslääkäri Raimo Kerttula puh. 040 731 3729

tai toimitusjohtaja Riitta Huhtala puh. 044-788 9479 ja sähköpostitse riitta.huhtala@botniary.fi

Lisätietoa: www.botniary.fi

Työpaikan osoite: 68600 PIETARSAARI

Halutut taidot ja pätevyydet: Työterveyshuolto

Muut sijaintikunnat: Kokkola

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto: yli 12 kuukautta

Ota yhteyttä

  Uusi yritysasiakasYleinen kysymysHaen työpaikkaa

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Laaja työyhteisömme on voimavara

  Meidän alallamme tapahtuu koko ajan ja työterveyshuollon sisältö kehittyy ja monipuolistuu. Pietarsaaren Työterveyshuolto on laaja mutta silti sopivan kokoinen organisaatio. Se tarkoittaa, että meillä pääset vaikuttamaan kehitykseen aivan eri tavalla kuin suurissa konserneissa, mutta pystyt kuitenkin keskittymään omaan erikoisalaasi.

  Kaksikielinen työyhteisö tuo työpäiviin oman rikkautensa, mutta meillä on paljon henkilökuntaa, jotka työskentelevät vain yhdellä kotimaisella kielellä. Me viihdymme loistavasti yhdessä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi inspiroivaa ja kehittyvää tiimiä. Hae töihin meille.

  Elämänlaatua ja tasapainoa

  Pietarsaaressa sinua odottaa ainutlaatuinen työ- ja asuinympäristö. Ei ruuhkia, ei jonoja, ei pitkiä siirtymiä paikasta toiseen. Työpäivän jälkeen lenkkipolut ovat vain kivenheiton päässä. Työn vastapainoksi pääset nauttimaan kauniista merellisestä luonnosta sekä kaupungin monipuolisesta ja kiinnostavasta vapaa-ajan tarjonnasta. Kulttuuritarjonta on laadukas ja laaja.

  Tässä kaupungissa yhdistät helposti merkityksellisen työn ja mielekkään vapaa-ajan. Paranna elämänlaatuasi ja hae meille töihin – ja totea itse, että täältä löytyy vielä paljon enemmän.

  Tule kehittämään ja kehittymään

  Pietarsaaren Työterveyshuollossa työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Pääset kehittämään työtä, antamaan siihen oman, vahvan kädenjälkesi ja kehittämään omaa ammattitaitoasi. Tärkein tavoitteemme on hyvinvoiva työntekijä hyvinvoivassa yrityksessä. Siksi työlläsi on myös vahva merkitys kaupungin ja lähiseudun hyvinvoinnille ja paikallisten yritysten onnistumiselle.

  Tämä työtehtävä tarjoaa lisäksi erinomaiset puitteet muokata oman työn sisältöä ja tukee samalla henkilökohtaista ammatillista kehitystäsi. Kun nämä asiat motivoivat sinua, hae meille töihin – ja yllätyt positiivisesti.

  Haluatko kasvaa kanssamme?

  Tervetuloa jättämään hakemuksesi