Mitä sinä teet?

Tarvitsetko apua työterveyshuoltopalveluntuottajan löytämiseksi? Ota yhteyttä Sinun paikalliseen palveluntuottajaasi, Botnia Työterveys.

Pietarsaari 06-7813510

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Asematie 1, 68600 Pietarsaari

Aukioloajat :

ma-to: 8-16, pe 8-14

Kokkola 06-7813510

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Pitkänsillankatu 1-3 D (1 krs.), 67100 Kokkola

Aukioloajat:

ma-to: 8-16 pe: 8-14

Ota yhteyttä

  Uusi yritysasiakasYleinen kysymysHaen työpaikkaa

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Uusille yritysasiakkaille

  Hoidamme yritysasiakkaidemme ja heidän työntekijöiden asioita moniammatillisessa tiimityössä, voi-mavaroja antavan ja elämänhallintaa sekä työkykyä tukevan palvelumallin mukaisesti. Jokaisella yri-tysasiakkaalla on oma työterveyshoitaja, joka vastaa käytännön toiminnasta yhdessä muiden työter-veyshuollon asiantuntijoiden kanssa.

  Toimintamme perustuu yritysasiakaan kanssa solmittuun sopimukseen ja toimintasuunnitelmaan. Si-toudumme palvelemaan ja huolehtimaan niin yrityksestä kuin sen työntekijöistä niiden mukaisesti.

  Tervetuloa paikalliselle työterveyshuoltopalveluntuottajalle!

  Työtapaturmat

  Tarjoamme asiakkaillemme palveluja, joiden tavoitteena on henkilöstön työkyvyn ja turvallisen työym-päristön ylläpitäminen työtapaturmien ehkäisemiseksi. Näihin palveluihin kuuluvat työpaikkaselvityk-set, riskikartoitukset työpaikalla ja asiantuntemusta ensivapuvalmiuden suunnittelussa.

  Muista ilmoittaa työnantajallesi työtapaturmasta. Työtapaturmat on ilmoitettava vakuutusyhtiöille kymmenen päivän sisällä. Työ- tai vapaa-ajan tapaturman sattuessa, olethan ensisijaisesti yhteydessä paikalliseen ensiapuvastaanottoon. Kysymyksissä, jotka liittyvät työhönpaluun ja työkyvyn arviointiin tapaturman jälkeen, olet tervetullut ottamaan yhteyttä työterveyshuoltoon arkisin klo. 8-16.

  Vakavissa työ- tai vapaa-ajan tapaturmissa, soita 112.

  Rokotukset

  Työhön liittyvistä rokotuksista voit olla yhteydessä omaan työterveyshoitajaasi. Huomioi ennen työ-matkaa ja -komennusta olla hyvissä ajoin yhteydessä työterveyshoitajaasi varmistaaksesi, että roko-tetta on saatavissa ajoissa.

  Influenssarokotteesta olemme alkusyksystä yhteydessä kartoittaaksemme tarvetta rokotteesta seu-raavaa talvikautta ajatellen.

  eResepti ja eArkisto

  Meillä on eRecepti käytössä ja uusitut reseptit ovat noudattavissa apteekista viimeistään seuraavana päivänä. Muista ottaa yhteyttä hyvissä ajoin lääkityksen uusimisessa.

  eArkisto on käytössä ja voit lukea dokumentaatiomme kirjautumalla Oma Kanta-sivullesi. Muista tehdä valtakirja Oma Kanta-sivuillesi, jotta kirjauksemme tallentuisivat sinne. Voit myös antaa suostumuksesi asioidessasi meillä. Vastaanottohenkilökunta auttavat sinua mielellään.