Miten toimit?

Tervetuloa paikalliseen työterveyshuoltoon. Meillä pääset myös vaikuttamaan ja olemaan osa työterveysyhteisöä sekä verkostoitumaan halutessasi muiden yritysten kanssa.

Pietarsaari

06-781 3500

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Asematie 1, 68600 Pietarsaari

Aukioloajat:

ma-to: 8–16, pe 8–14

Kokkola

06-781 3500

etunimi.sukunimi@botniary.fi
Pitkänsillankatu 1–3 D 1. kerros, 67100 Kokkola

Aukioloajat:

ma-to 8–16, pe 8-14

Ota yhteyttä

  Yleinen kysymysUusi yritysasiakas

  Jos olet kiinnostunut työterveyshuollon palveluistamme, kirjoitathan lomakkeeseen seuraavat tiedot:

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Uusille yritysasiakkaille

  Uudet yritysasiakkaat liittyvät aina myös Botnia Työterveys ry:n jäseneksi. Jäsenmaksu on kertaluonteinen 100 €. Kaikki jäsenyrityksemme kutsutaan vuosittain syys- ja kevätkokouksiimme.

  Sopimukset

  Toimintamme perustuu yritysasiakkaan kanssa solmittuun sopimukseen ja toimintasuunnitelmaan. Sitoudumme palvelemaan ja huolehtimaan niin yrityksestä kuin sen työntekijöistä niiden mukaisesti. Kaikki sopimuksemme ovat toistaiseksi voimassa olevia, vaikka toimintasuunnitelma tehdään määräaikaisena.

  Oma työterveyshoitaja

  Jokaisella yritysasiakkaalla on oma työterveyshoitaja, joka vastaa käytännön toiminnasta yhdessä muiden työterveyshuollon asiantuntijoiden kanssa. Yritys toimittaa ja ylläpitää ajantasaista henkilökuntaluetteloa joko toimittamalla henkilöluettelon omalle hoitajalle tai huolehtimalla sen ajantasaisuudesta Extranetin kautta.

  Tervetuloa paikalliseen, sinua lähellä olevaan työterveyshuoltoon!

  Työtapaturmat

  Tarjoamme asiakkaillemme palveluja, joiden tavoitteena on henkilöstön työkyvyn ja turvallisen työympäristön ylläpitäminen työtapaturmien ehkäisemiseksi. Näihin palveluihin kuuluvat työpaikkaselvitykset, riskikartoitukset työpaikalla ja ensivapuvalmiuden suunnitteleminen asiantuntemuksella.

  Muista ilmoittaa työnantajallesi työtapaturmasta. Työtapaturmat on ilmoitettava vakuutusyhtiöille kymmenen päivän kuluessa. Olethan ensisijaisesti yhteydessä paikalliseen ensiapuvastaanottoon työ- tai vapaa-ajan tapaturman sattuessa. Työtapaturman jälkeiseen työhön palaamiseen ja työkyvyn arviointiin liittyvissä kysymyksissä olet tervetullut ottamaan yhteyttä työterveyshuoltoon arkisin klo 8–16.

  Vakavissa työ- tai vapaa-ajan tapaturmissa, soita 112.

  Rokotukset

  Työhön liittyvistä rokotuksista voit olla yhteydessä omaan työterveyshoitajaasi. Huomioithan, että olet hyvissä ajoin yhteydessä työterveyshoitajaasi ennen työmatkaa tai -komennusta varmistaaksesi, että rokotetta on saatavissa ajoissa.

  Influenssarokotteesta olemme yhteydessä alkusyksystä kartoittaaksemme rokotetarvetta seuraavaa talvikautta ajatellen.

  eResepti ja eArkisto

  Käytössämme on eResepti ja uusitut reseptit ovat noudettavissa apteekista viimeistään seuraavana päivänä. Muista ottaa yhteyttä hyvissä ajoin lääkkeiden uusimiseen liittyen.

  Käytössämme on lisäksi eArkisto ja voit lukea dokumentaatiomme kirjautumalla Omakanta-sivullesi. Muista tehdä valtakirja Omakantaasi, jotta kirjauksemme tallentuvat sinne. Voit myös antaa suostumuksesi asioidessasi meillä. Vastaanottohenkilökunta auttaa sinua mielellään.