Botnia Työterveys Pietarsaari tarjoaa mahdollisuuden koronarokotuksiin Botnian työterveyshuollon asiakasyritysten työntekijöille tammikuun 2022 lopulta alkaen Pietarsaaren toimipisteessä. Työterveyden kautta annettavat rokotukset tukevat julkista terveyshuoltoa, eivät korvaa sitä. Edelleen kaikkien on mahdollista käydä julkisissa terveydenhuollon yksiköissä hankkimassa itselleen rokotesuoja. Botnia Työterveys ei rokota yksityisiä tai itse maksavia henkilöitä.

Kela korvaa rokottamisesta työnantajalle aiheutuvat kulut työterveyshuollon korvausluokassa 1, kun rokottajana on työterveyshoitaja. Rokote ja rokotetarvikkeet ovat ilmaisia, mutta työterveyshoitajan käyntimaksu veloitetaan yritykseltä ja tämä käyntimaksu on KELA-korvattava, kuten edellä mainittu. Käyntimaksu ilman KELA-korvausta on 25,50€.

Tässä vaiheessa kartoitamme ne asiakasyrityksemme, jotka haluavat tarjota rokotuksia työntekijöilleen. Mikäli yrityksenne haluaa lisätä koronarokotukset yrityksen työterveyshuollon palveluihin, ilmoittakaa siitä meille sähköpostitse 7.1.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen info(at)botniary.fi.

Lähetämme koronarokotuksen haluaville yrityksille lisätietoja rokotusten käynnistymisestä sekä ajanvarauksen ohjeista tammikuun alussa. Tulemme järjestämään koronarokotusiltapäiviä myöhemmin annettavina ajankohtina.