Me tunnemme Sinut.
Me tunnemme Sinun yrityksesi.

Botnia Työterveys on Sinun paikallinen työterveyshuollon palveluntuottaja. Meiltä löydät paikallista tuntemusta ja pitkää kokemusta useimmilta toimialoilta.

Pietarsaari ja Kokkola

avoinna: ma-to 8-16, pe-14

Asematie 1, 68600 Pietarsaari // Pitkäsillankatu 1-3 D 1. kerros, 67100 Kokkola
etunimi.sukunimi@botniary.fi

Sairasvastaanotto

Drop-in ilman ajanvarausta joka arkipäivä 8-10

Soita ensin jos sinulla on flunssan oireita!

Pietarsaaressa myös ajanvarauksella ma-to klo 10-14:30

Työterveyshoitajien puhelinneuvonta:

06-7813510, kl 8-11:30

Hoitajien puhelinneuvonnasta saat ohjausta ja neuvontaa sekä hoidontarpeen arvion sairaanhoidosta.

Vaihde:

06-7813500, kl 8-16 (pe 8-14)

Huomioithan, että vaihde palvelee vain ajanvarausasioissa ja vaihteessa teitä palvelevat työterveyshuollon sihteerimme.

Ajankohtaista

Ystävällinen muistutus: maski, testi ja rokote!

Lue lisää >

Työnantajalle

Tarjoamme eettisesti luotettavia ja korkealuokkaisia työterveyshuollon palveluita. Näihin kuuluvat sekä lakisääteiset yritysterveydenhuollon palvelut että työterveyslähtöinen sairaanhoito. Työmme tavoite on vähentää sairauspoissaoloja tunnistamalla ja tarttumalla työkykyä rajoittaviin ongelmiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Työntekijälle

Palvelemme sinua moniammatillisella tiimityöllä sekä palvelumallilla, joka lisää voimavarojasi, tukee elämänhallintaa ja työkykyä. Palveluihimme kuuluvat lakisääteiset yritysterveydenhuollon palvelut ja työterveyslähtöinen sairaanhoito. Henkilökuntamme on koulutettu auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla sinua ja yritystäsi löytämään ratkaisuja hyvinvoivaan työyhteisöön.

Kollegat- Haluatko tulla tiimiimme?

Olemme lääkäreistä, terveydenhoitajista, fysioterapeuteista ja psykologeista muodostuva moniammatillinen tiimi, jonka työn keskiössä on työkyky. Tärkein tavoitteemme on hyvinvoiva työntekijä hyvinvoivassa yrityksessä. Asiakaskuntamme laajetessa tarvitsemme jatkuvasti uutta henkilökuntaa. Jos haluat tehdä töitä työyhteisössä, joka viihtyy töissä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Lääkärit

Voit luottaa siihen, lääkärimme ottavat huomioon sinun terveytesi ja työsi vaatimukset arvioidessaan työkykyäsi.

Jakobstads Halsovard - halsovardare

Terveydenhoitajat

Yritykselläsi on oma nimetty työterveyshoitaja, joka kantaa vastuun ja keskittyy hyvinvoivaan työyhteisöön. Terveydenhoitajasi on vain yhden puhelun päässä.

Jakobstads halsovard - fysioterapeuter

Fysioterapeutit

Fysioterapeuttimme ovat asiantuntijoita fyysisen terveytesi ja työpaikan ergonomian suhteen. Fysioterapeutti auttaa sinua ylläpitämään fyysisen työkykysi.

Jakobstads halsovard - psykolog

Psykologit

Kun psyykkiset sairaudet uhkaavat työkykyäsi tai työpaikan ristiriidat uhkaavat työyhteisöä, sinun/teidän on syytä tavata meidän psykologimme.

Jakobstads halsovard - administration

Hallinto

Hallinnollisen henkilökunnan tehtävä on tehdä asiakkaidemme ja työterveyshuollon välisestä yhteistyöstä mahdollisimman sujuvaa. Autamme ratkomaan kaikki sinulla mahdollisesti olevat kysymysmerkit.

Asiakkaamme kertovat

Työnjohtajan roolissa yhteistyö Työterveyden kanssa on tärkeää, varsinkin kun henkilökuntaa on niin paljon.

Yhteistyö toimii hyvin. Työnjohtaja - työterveyshoitajien molemmin puolinen tuki. Seuranta ja informaatio koskien henkilöiden pidempiä poissaoloja toimii mielestäni molemmin puolin hyvin. Työterveys on halukas parantamaan yhteisiä toimintamallejamme ja kehittämään yhteistyötä.

Toni Mensakov | Oy Snellman Ab

Osaava ja palvelutahtoinen henkilökunta, joka näkee koko henkilön, tulee sekä nähdyksi että kuulluksi.

Työnantajien ja eri toimijoiden välinen hyvä yhteistyö sekä hyvää seurantaa!

Dan Vikman | Oy Snellman Ab

Minulla on suuri kunnioitus työterveyshuoltohenkilökunnan ammattitaitoa ja taitavuutta kohtaan.

Heillä on ystävällinen lähestymistapa, asettaa potilaan keskiöön, halukkuutta kuunnella ja auttaa sekä tekevät erinomaista seurantaa potilaan hyvinvoinnille sekä ennen että sairauden / ongelmien aikana ja sen jälkeen."

Anna Björkskog | Oy Snellman Ab

Herrforsille Pietarsaaren Työterveysyhdistys on ollut itsestään selvä valinta.

Saamme kaiken samassa paketissa: paikallinen toimija, joustava organisaatio, mahdollisuus vaikuttaa toimintaan, palveluiden läheisyys (laboratorio mukaan lukien) ja mukava, eteenpäin suuntautunut henkilöstö.

Jan Höglund | Oy Herrfors Ab

Olen ollut tyytyväinen Pietarsaaren työterveyshuollon palveluihin.

Olen päässyt tarvittaessa hyvin nopeasti työterveyshoitajan vastaanotolle ja saamani hoito on ollut ystävällistä ja ammattitaitoista. Minua tutkittaessa hoitaja selitti koko ajan mitä tapahtuu ja kertoi myös mitä oireita voi tulla, tunsin olevani osaavissa käsissä. On ollut myös tilanne, jolloin lääkäri tuli hoitajan pyynnöstä ottamaan kantaa tilanteeseeni, vaikka lääkäriajat sille päivälle olivat jo täynnä. Eli tosi joustavaa ja asiakaslähtöistä toimintaa. Lisäksi käynnit fysioterapeutilla ovat olleet hyödyllisiä ja saamani ohjeet kohdistettu juuri minun tilanteeseeni.

Kaikin puolin kokemukseni Pietarsaaren työterveyshuollosta ovat tosi positiiviset ja saamani pal-velu ja hoito on ollut miellyttävää.

Heli Kautto | Forsberg Printed Communication Ab Oy

Sain hyvää palvelua edullisella hinnalla yrittäjänä.

Sain hyvää palvelua edullisella hinnalla yrittäjänä. Tämä takia Pietarsaaren Työtervesyhdistys oli en-simmäinen vaihtoehto, kun Nooga haki työterveyspalveluntuottajaa. Ajanvaraus on helppoa ja työn-tekijät tarjoavat ammattitaitoista palvelua.

Tommy Granholm | Ekonovia Ab, Nooga Ab Oy