Luonteva valinta yhteisellä matkalla parhaaseen työhyvinvointiin

Elinvoimaisuuden ja työhyvinvoinnin edistäjä.

Hyvää kesää – huomioithan poikkeukset aukioloajoissamme!

Lue lisää

Pietarsaari ja Kokkola

Avoinna: ma-to 8–16, pe 8–14

Asematie 1, 68600 Pietarsaari // Pitkänsillankatu 1–3 D 1. kerros, 67100 Kokkola
etunimi.sukunimi@botniary.fi

Työterveyshoitajan
vastaanotto:

Drop-in ilman ajanvarausta joka arkipäivä 8–10

Sinun EI tarvitse soittaa ensin
Pietarsaaressa myös ajanvarauksella ma-to klo 10–14.30

Työterveyshoitajien
puhelinneuvonta:

06-781 3510, ma-pe klo 8–11.30

Hoitajien puhelinneuvonnasta saat ohjausta ja neuvontaa sekä hoidontarpeen arvion sairastuessasi.

Vaihde:

06-781 3500, klo 8–16 (pe 8–14)

Huomioithan, että vaihteessa teitä palvelevat työterveyshuollon sihteerimme. Hoidontarpeen arvioinnissa ja ajanvarauksessa palvelee työterveyshoitajien puhelinneuvonta.

Ajankohtaista ja uutisia

Hyvää kesää – huomioithan poikkeukset aukioloajoissamme!

Lue lisää

Työnantajalle

Tarjoamme eettisesti luotettavia ja korkealuokkaisia työterveyshuollon palveluita. Näihin kuuluvat sekä lakisääteiset työterveydenhuollon palvelut että työterveyslähtöinen sairaanhoito. Työmme tavoite on vähentää sairauspoissaoloja tunnistamalla ja tarttumalla työkykyä rajoittaviin ongelmiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Työnantajan kanssa teemme luontevaa ja kumppanuuteen perustuvaa yhteistyötä. Tavoitteemme on löytää ratkaisuja hyvinvoivaan työyhteisöön. Meillä on myös kattava, paikallinen palveluverkosto, jonka palveluja hyödynnämme palvelutarjonnassamme.

Ota yhteyttä

Työntekijälle

Palvelemme sinua moniammatillisella tiimityöllä. Palveluihimme kuuluvat lakisääteiset työterveydenhuollon palvelut ja työterveyslähtöinen sairaanhoito. Teemme terveystarkastukset, joiden pohjalta saamme tarvittavan tiedon työhyvinvointisi ja työssäjaksamisesi tukemiseen. Työterveyslähtöinen sairaanhoito kattaa yleislääkäritasoiset palvelut, joilla voimme tukea työkykyäsi ja edellytyksiä hoitaa terveyttäsi.

Ota yhteyttä

Kollegat – haluatko tulla mukaan tiimiimme?

Olemme lääkäreistä, työterveyshoitajista, työfysioterapeuteista ja työpsykologeista muodostuva moniammatillinen tiimi, jonka työn keskiössä on työkyky. Tärkein tavoitteemme on hyvinvoiva työntekijä hyvinvoivassa yrityksessä. Asiakaskuntamme laajetessa tarvitsemme jatkuvasti uutta henkilökuntaa. Jos haluat tehdä töitä työyhteisössä, jossa koet pystyväsi vaikuttamaan työpaikkasi kehittämiseen ja haluat saada yhteisön tuen – olet tervetullut meille. Meillä jokainen työntekijä on tärkeä ja arvokas.

Ota yhteyttä

Lääkärit

Voit luottaa siihen, että lääkärimme huomioivat sinun terveytesi ja työsi vaatimukset arvioidessaan työkykyäsi.

Työterveyshoitajat

Yritykselläsi on oma nimetty työterveyshoitaja, jolla on koordinointivastuu yrityksenne työterveyshuollosta. Työterveyshoitajamme ovat tavoitettavissa päivittäin puhelinneuvonnassa.

Työfysioterapeutit

Työfysioterapeuttimme ovat fyysisen terveytesi ja työpaikan ergonomian asiantuntijoita. Työfysioterapeutti auttaa sinua ylläpitämään fyysisen työkykysi.

Työpsykologit

Kun psyykkiset sairaudet uhkaavat työkykyäsi tai työpaikan ristiriidat työyhteisöä, sinun/teidän on syytä tavata työpsykologimme.

Hallinto

Hallinnollisen henkilökunnan tehtävä on tehdä asiakkaidemme ja työterveyshuollon välisestä yhteistyöstä mahdollisimman sujuvaa. Autamme ratkomaan kaikki sinua askarruttavat asiat.

Asiakkaamme kertovat

Työnjohtajan roolissa yhteistyö Botnia Työterveyden kanssa on tärkeää, varsinkin kun henkilökuntaa on niin paljon.

Yhteistyö toimii hyvin. Työnjohtajien ja työnterveyshoitajien välillä vallitsee molemminpuolinen tuki. Henkilökunnan pidempien poissaolojen seuranta ja niihin liittyvä tiedotus toimii mielestäni hyvin molempiin suuntiin. Botnia Työterveys on halukas parantamaan yhteisiä toimintamallejamme ja kehittämään yhteistyötä.

Toni Mensakov | Oy Snellman Ab

Osaava ja palvelutahtoinen henkilökunta, joka näkee asiakkaan kokonaisuutena. Asiakas tulee sekä nähdyksi että kuulluksi.

Hyvää yhteistyötä työnantajien ja muiden toimijoiden välillä sekä hyvää seurantaa!

Dan Vikman | Oy Snellman Ab

Minulla on suuri kunnioitus työterveyshuoltohenkilökunnan ammattitaitoa ja osaamista kohtaan.

Heillä on ystävällinen lähestymistapa, he asettavat potilaan keskiöön ja ovat halukkaita kuuntelemaan sekä auttamaan. He seuraavat potilaan hyvinvointia erinomaisesti ennen sairautta/ongelmaa, sen aikana ja myös sen jälkeen.

Anna Björkskog | Oy Snellman Ab

Herrforsille Pietarsaaren Työterveysyhdistys on ollut itsestään selvä valinta.

Saamme kaiken samassa paketissa: paikallisen toimijan, joustavan organisaation, mahdollisuuden vaikuttaa toimintaan, lähellä sijaitsevat palvelut (laboratorio mukaan lukien) ja mukavan, motivoituneen henkilöstön.

Jan Höglund | Oy Herrfors Ab

Olen ollut tyytyväinen Botnia Työterveyden palveluihin.

Olen päässyt tarvittaessa hyvin nopeasti työterveyshoitajan vastaanotolle ja saamani hoito on ollut ystävällistä ja ammattitaitoista. Minua tutkittaessa hoitaja selitti koko ajan mitä tapahtuu ja kertoi myös mitä oireita voi tulla – tunsin olevani osaavissa käsissä. On ollut myös tilanne, jolloin lääkäri tuli hoitajan pyynnöstä ottamaan kantaa tilanteeseeni, vaikka lääkäriajat sille päivälle olivat jo täynnä. Eli tosi joustavaa ja asiakaslähtöistä toimintaa. Lisäksi käynnit fysioterapeutilla ovat olleet hyödyllisiä ja saamani ohjeet kohdistettu juuri minun tilanteeseeni.

Kaikin puolin kokemukseni Botnia Työterveydestä ovat tosi positiiviset ja saamani palvelu ja hoito on ollut miellyttävää.

Heli Kautto | Forsberg Printed Communication Ab Oy

Yrittäjänä sain hyvää palvelua edullisesti.

Tämän takia Botnia Työterveys oli ensimmäinen vaihtoehto, kun Nooga haki työterveyspalvelujen tuottajaa. Ajanvaraus on helppoa ja työntekijät tarjoavat ammattitaitoista palvelua.

Tommy Granholm | Ekonovia Ab, Nooga Ab Oy